MaikelVE Group > Kennisbank > Claire Tablet > Hoe maakt de monteur iets zichtbaar voor de receptie als er iets niet uitgevoerd is/kan worden (bv onderdeel niet op voorraad)

Hoe maakt de monteur iets zichtbaar voor de receptie als er iets niet uitgevoerd is/kan worden (bv onderdeel niet op voorraad)

Dit kan de monteur aangeven tijdens de “eindcontrole” in de tablet. Door dan op de C te tikken geeft de monteur aan dat die reparatie niet is uitgevoerd. Bij opmerkingen kan hij dan de reden vermelden.