Klantensysteem Home > Kennisbank > Claire Tablet > Wanneer een auto niet volledig klaar is (doordat bijv. onderdelen niet op voorraad zijn) moet de auto dan gereed gemeld worden?

Wanneer een auto niet volledig klaar is (doordat bijv. onderdelen niet op voorraad zijn) moet de auto dan gereed gemeld worden?

Wanneer de auto meegeven wordt met klant, kan er via Eindcontrole aangeven worden wat er wel en niet is uitgevoerd. Zo is het voor iedereen duidelijk wat er is uitgevoerd aan de auto wanneer deze weer terug komt.